GRATIS masterclass zakelijk tekenen

26 nov 2022

Ik krijg regelmatig de vraag wat zakelijk tekenen nu precies is en helemaal wat je daar als manager nu mee kan. Want, leuk hoor dat tekenen, maar een paar poppetjes in de interne nieuwsbrief zetten toch geen zoden aan de dijk?

Nee, als je het zo in inzet niet.

Wél als je zakelijk tekenen inzet om helder te maken wat:

  • het doel, de missie is waar je met je team aan bijdraagt. Waar komen jullie je bed nu voor uit?
  • hoe je dat doet met al die verschillende teamleden. Wat zijn de sterke punten van ieder teamlid? En hoe zijn ze samen meer dan de som der delen?
  • energie oplevert en wat energie zuigt. Omdat je met die kennis kan zorgen voor meer werkplezier. En waar met plezier wordt gewerkt, wordt fijner samengewerkt.

In dit zijn maar een paar voorbeelden van de kracht van zakelijk tekenen. Daarom geef ik op 16 december a.s. een gratis masterclass. Hierin leg ik je uit hoe Tekenen werkt voor het versterken van de verbinding in je team. En hoe jij daar morgen al mee kunt beginnen.

Tijdens de masterclass kun je al je vragen en bezwaren voor mijn voeten gooien. Dan kijk ik of ik ze kan beantwoorden met een zinnig antwoord of argument.

Schrijf je hier in en kijk of ik je kan overtuigen of niet 🙂

De masterclass is online via Zoom, start om 9:00 uur en duurt een half uur. Aansluitend is er tijd voor vragen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hoi ik ben Claartje, communicatie expert turned zakelijk tekenaar!

Met ruim 15 jaar ervaring in marketing, arbeidsmarkt- en interne communicatie snap ik waarom visie, missie, doelstellingen en strategieën vaak te ver van de werkvloer af staan. Met mijn (zakelijke) tekeningen sla ik de hoognodige brug!

gratis-ebook-zakelijk-tekenen

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol met tips over verbinding creëren binnen je team en ontvang direct mijn e-book!

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Hoe tekenen werkt voor verbinding in je team.
  • Waarom je draagvlak mist als je geen gebruik maakt van visuele communicatie.
  • Wanneer tekenen werkt (en wanneer niet)
  • Wat je als eerste kunt tekenen om de verbinding in je team te vergroten.
  • Hoe je een goede, heldere tekening maakt.

Spoiler alert: je hoeft NIET te kunnen tekenen).

Lees hier verder!

Cheatsheet Beweging & emotie

De enige manier om beter poppetjes in beweging en emoties te leren tekenen, is door het te doen. Om je op weg te helpen met oefenen, heb ik een cheatsheet gemaakt met 75 poppetjes in beweging en 25 emoties. Om over te trekken en na te tekenen.