Blog

Zakelijk tekenen

Hier vind je mijn hersenspinsels, tips en tricks op het gebied van zakelijk tekenen, visual recording en visueel (samen)werken. Om jou te inspireren om zelf aan de slag te gaan of mij in te schakelen, het blijft tenslotte business :-).

potloodje
Een workshop zakelijk tekenen, dat kan (bijna) overal!

Een workshop zakelijk tekenen, dat kan (bijna) overal!

Een van de leuke dingen van mijn werk als zakelijk tekenaar vind ik dat je op zoveel verschillende plekken komt. Zo gaf ik vorige week een workshop zakelijk tekenen aan een team van APM Terminals. Niet in een fancy zaal, maar heerlijk nuchter in Café Postiljon in...

Cheatsheet Beweging & emotie

Cheatsheet Beweging & emotie

De enige manier om beter poppetjes in beweging en emoties te leren tekenen, is door het te doen. Om je op weg te helpen met oefenen, heb ik een cheatsheet gemaakt met 75 poppetjes in beweging en 25 emoties. Om over te trekken en na te tekenen.

Tekenen werkt. Zeker tijdens workshops

Tekenen werkt. Zeker tijdens workshops

Tekenen is een ontzettend krachtige tool om dingen zichtbaar te maken. Als ik een workshop faciliteer zet ik zakelijk tekenen dan ook altijd in. Ongeacht het onderwerp, werkt letterlijk laten zien wat je bedoelt vaak beter dan dit met woorden vertellen. Zeker als je...

Visual recording bij Imatech, een feestje!

Visual recording bij Imatech, een feestje!

Imatech had een feestje te vieren en nodigde daar mij en Roel Pot voor uit. Roel als avondvoorzitter om de avond van een Rotterdams tintje te voorzien. Mij als visual recorder of live tekenaar om de avond in tekening vast te leggen. En dat was een feestje! Van...

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

gratis-ebook-zakelijk-tekenen