Blog

Zakelijk tekenen

Hier vind je mijn hersenspinsels, tips en tricks op het gebied van zakelijk tekenen, visual recording en visueel (samen)werken. Om jou te inspireren om zelf aan de slag te gaan of mij in te schakelen, het blijft tenslotte business :-).

potloodje
GRATIS masterclass zakelijk tekenen

GRATIS masterclass zakelijk tekenen

Ik krijg regelmatig de vraag wat zakelijk tekenen nu precies is en helemaal wat je daar als manager nu mee kan. Want, leuk hoor dat tekenen, maar een paar poppetjes in de interne nieuwsbrief zetten toch geen zoden aan de dijk? Nee, als je het zo in inzet niet. Wél als...

Waarom je NU aan de slag wilt met zakelijk tekenen

Waarom je NU aan de slag wilt met zakelijk tekenen

Ok, dit is natuurlijk enigszins een “wij van WC-eend raden WC-eend aan”-verhaal, maar ik ben er nu eenmaal van overtuigd dat zakelijk tekenen jou en je team verder kan brengen. En dat wil ik natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen. Maar beloofd, ik hou het kort...

Infographic: De voordelen van visuele communicatie

Infographic: De voordelen van visuele communicatie

Zakelijk tekenen is wat mij betreft de meest flexibele vorm van visuele communicatie, die echt door iedereen in te zetten is. Maar voor ik je daarvan probeer te overtuigen, is het misschien handig om eens op een rijtje te hebben waarom je überhaupt visueler zou gaan...

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

gratis-ebook-zakelijk-tekenen