Infographic-voordelen-visuele-communicatie

Infographic: De voordelen van visuele communicatie

26 aug 2022

Zakelijk tekenen is wat mij betreft de meest flexibele vorm van visuele communicatie, die echt door iedereen in te zetten is. Maar voor ik je daarvan probeer te overtuigen, is het misschien handig om eens op een rijtje te hebben waarom je überhaupt visueler zou gaan communiceren. Daarom tekende ik deze infographic met de voordelen van visuele communicatie. Doe er je voordeel mee en delen mag! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hoi ik ben Claartje, communicatie expert turned zakelijk tekenaar!

Met ruim 15 jaar ervaring in marketing, arbeidsmarkt- en interne communicatie snap ik waarom visie, missie, doelstellingen en strategieën vaak te ver van de werkvloer af staan. Met mijn (zakelijke) tekeningen sla ik de hoognodige brug!

gratis-ebook-zakelijk-tekenen

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol met tips over verbinding creëren binnen je team en ontvang direct mijn e-book!

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Hoe tekenen werkt voor verbinding in je team.
  • Waarom je draagvlak mist als je geen gebruik maakt van visuele communicatie.
  • Wanneer tekenen werkt (en wanneer niet)
  • Wat je als eerste kunt tekenen om de verbinding in je team te vergroten.
  • Hoe je een goede, heldere tekening maakt.

Spoiler alert: je hoeft NIET te kunnen tekenen).

Lees hier verder!