Teambuilding Workshop

Teken je teamkracht!

De kracht van jouw teamleden letterlijk zichtbaar

Kan jouw team wel een boost gebruiken als het gaat om soepel samenwerken en werkplezier? Met de workshop ‘Teken je teamkracht’ maak ik de kracht van jouw teamleden letterlijk zichtbaar én verbind ik ze met de teamdoelen. Zodat je mensen helder hebben wat ze precies doen, waarvoor en met wie. Waardoor ze met meer plezier aan de slag gaan en minder in de verleiding komen over te stappen naar de concurrent.

Het resultaat?

Meer zelfvertrouwen, een betere samenwerking, meer productiviteit en meer werkplezier. En daarom minder kans op vertrekkende medewerkers. Teken je teamkracht als teambuildingsactiviteit en versterk de verbinding in je team!

Je team visueel aan de muur!
zakelijk-tekenen-quoteteken

Michiel van Vugt, commercieel directeur NNEK Vermogensbeheer

Claartje van Tiel-Visser
Gefrustreerd team

Zitten je teamleden allemaal op hun eigen eilandje?

Dat komt helaas vaker voor. Zeker als mensen zoekende zijn naar hun rol in het geheel en het werk maar door gaat. En als niemand precies van de ander weet wat hij of zij kan, doet iedereen het maar zelf. Resultaat: meer werkdruk dan nodig, waardoor irritaties steeds vaker hoog oplopen en de motivatie alleen maar zakt. Misschien denken sommige mensen zelfs al aan opstappen, iets waar je met de huidige arbeidsmarkt niet aan moet denken.

Je zoekt dus een manier om de samenwerking te versoepelen en de verbinding in je team te versterken. Iets waarmee je helder maakt aan je team wat hun waarde is, hoe belangrijk ze zijn. En wat de kracht van ieder teamlid voor zich is, en vooral ook samen. 

Tijd om de sfeer blijvend te verbeteren!

Je hebt misschien al eens een DISC- of andere training gedaan, wat zeker waardevol was, maar dit was allemaal vooral gericht op het individu en de inzichten zijn weer weggezakt.

Tijdens mijn workshop ga je echt als team kijken naar ieders kracht en hoe je elkaar samen versterkt!

brainstormend team

Tijdens de workshop stellen we vast …

 • Wat jullie bijdrage is aan het succes van de organisatie en welke impact jullie werk heeft. Oftewel: waar jullie het voor doen!
 • Wat jullie belangrijkste teamdoelstelling is en wat succes dan precies inhoudt.
 • Wat van ieder teamlid de krachtigste eigenschappen zijn binnen het team. Zodat je mensen met meer zelfvertrouwen en plezier aan het werk zijn. 
 • Wat energie geeft en energie zuigt bij ieder teamlid, zodat taken slim verdeeld kunnen worden.
 • Wat het trotse verhaal is dat jullie aan jezelf, de organisatie en de rest van de wereld mogen vertellen.

We brengen dit alles haarscherp in beeld en ik werk dit uit tot een levensgrote visual voor aan de muur

Ons brein verwerkt beeld nu eenmaal veel sneller dan tekst en onthoudt het vele malen beter. We tekenen de kracht en waarde van jullie team dus letterlijk. Zodat jullie het voor je zien, het voelen, doorleven en vasthouden. En je de samenwerking en verbinding in je team echt verstevigt. Niet alleen de eerste week na de workshop, maar veel langer. Teambuilding+ dus. 

Of dat veel tijd kost? Nee, helemaal niet. We schetsen dit in één ochtend. 

Ik werk dit in max. drie weken uit tot een levensgrote visual voor aan de muur. Een dagelijkse reminder aan jullie kracht, waarde en werkplezier, waar je regelmatig even bij stil kunt staan. Letterlijk en figuurlijk. Waardoor je er regelmatig op terug kunt grijpen en op door kunt bouwen!

Claartje achter tablet

Onze hersenen verwerken beeld 60.000 keer sneller dan tekst

Wa kos’da en wat krijg ik dan precies?

Bij 1-3 personen betaal je € 947,- daarna komt er per persoon € 175,- bij.
Met 10 personen komt dat dus op € 2.172,- ex. btw en eventuele locatiekosten.

Dit is allemaal inbegrepen:

 • Een workshop van 4 uur met (maximaal) 10 deelnemers op een locatie naar keuze. Dit kan je eigen kantoor zijn of ik boek iets inspirerends buiten de deur.
  Meer deelnemers is overigens mogelijk, maar in overleg.
 • Twee huiswerkopdrachten vooraf, waardoor je bij de start van de workshop alvast ‘aan’ staat.
 • Verrassende vragen, oefeningen en tekenopdrachten om op een creatieve manier boven tafel te halen wat jullie teamkracht precies is. En nee, je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop. Echt. Niet.
 • Uiterlijk 3 weken na de workshop een uitgewerkte visual voor aan de muur op A1 (of ander gewenst) formaat. Uiteraard op goede kwaliteit papier, zodat jullie er langere tijd van kunnen genieten, op terug kunnen kijken en op voort kunnen borduren. 
 • Een goodybag met mooie materialen om mee te werken tijdens de workshop en daarna.
 • Een krachtiger en zelfverzekerder team dat onderling meer verbinding voelt, soepeler samenwerkt, meer werkplezier ervaart en productiever en loyaler is. 
Je team visueel aan de muur!
zakelijk-tekenen-quoteteken

Absoluut een aanrader als je met je team aan de slag wilt. Teamleden leren elkaar beter kennen (en individuen zichzelf). Het zelf tekenen is onverwacht leuk, ook voor degene die er tegenop zien. Het is een leuke dag die ook nog eens waardevolle inzichten oplevert over wat je als team aan elkaar kunt hebben waar je in de dagelijkse praktijk op voort kunt borduren.”

Kirsten Schreij, directeur Commercie, Koninklijke Boom uitgevers

Claartje

Wat zeg je er van, gaan we iedereen van z’n eiland trekken?

Ben jij klaar met voortkabbelen en wil je vooruit met je team? Wil je het eilanddenken en -doen de deur uit? Je hoofd niet meer hoeven breken over waar je nieuw personeel vandaan haalt? Laat het me vandaag nog weten, dan tekenen we samen jouw teamkracht.

Yes, ik wil jouw teamworkshop voor mijn team!

Veelgestelde vragen

DUMMY - niet verwijderen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je belooft veel, is dat alles echt met een workshop te behalen?

Ja, mits er natuurlijk een goede basis ligt. Daarmee bedoel ik dat er veiligheid is binnen jouw team, zodat jullie eerlijk kunnen zijn tegen elkaar. En dat jij je mensen voldoende autonomie en vertrouwen geeft om aan de slag te gaan met de resultaten. Bijvoorbeeld door mensen meer te laten doen van het werk waar ze goed in zijn én echt blij van worden. En door aandacht te geven aan de zaken die aandacht nodig hebben.

Mijn team is groter dan 10 mensen, kan ik deze workshop ook afnemen?

Zeker, we bekijken dan tijdens de intake welke werkvorm het beste past, of ik een co-trainer inschakel, welke locatie het beste past en wat eventuele bijkomende kosten zijn.

Ik wil de visual voor aan de muur graag in mijn huisstijlkleuren, kan dat?

Uiteraard, graag zelfs. Het moet echt een visual van jullie worden. Dus geef je huisstijlkleuren vooral door of stuur mij het logo van jouw organisatie.

DUMMY - niet verwijderen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe gepersonaliseerd is de visual voor aan de muur?

Natuurlijk maak ik gebruik van ‘standaard’ iconen. Een appel is en blijft een appel. Maar tijdens de workshop bepalen we wel samen welke iconen en beelden voor jullie als groep de juiste betekenis hebben. We ontwikkelen als het ware een eigen beeldtaal. Daarnaast maak ik van alle deelnemers een foto, zodat ik alle teamleden herkenbaar op papier kan zetten. 

Waar vindt de workshop plaats?

Afhankelijk van jouw wensen kijk ik welke locatie het beste past. Heb je een mooie ruimte in huis? Kom ik met liefde naar toe. Daarnaast werk ik ook regelmatig bij co-working spaces als Seats2Meet.