Visual recording bij Imatech, een feestje!

26 nov 2023

Imatech had een feestje te vieren en nodigde daar mij en Roel Pot voor uit. Roel als avondvoorzitter om de avond van een Rotterdams tintje te voorzien. Mij als visual recorder of live tekenaar om de avond in tekening vast te leggen.

En dat was een feestje!

Van terugblik op het afgelopen jaar tot en met de kernwaarden van de organisatie en een blik op de toekomst. Alles kwam aan bod en aan mij de eer live op te tekenen wat er gezegd werd en gebeurde.

Van tevoren had ik wel het een en ander voorbereid, maar uiteindelijk liep de avond natuurlijk toch anders. Dat is en blijft het leuke en uitdagende van visual recorden: je weet nooit wat er gebeurt en moet ter plekke improviseren. Gelukkig ging mijn uitprobeersel op karton, met verschillende nieuwe stiften, wel precies zoals ik had gehoopt.

Dat leidde uiteindelijk tot deze 4 meter lange visual recording op cardboaard platen, waar ik toch best trots op ben.

2 Reacties

 1. Inge van der meer

  Dit ziet er echt mooi uit. Leuk en duidelijk op karton. Maar ik snap ook wel spannend

  Antwoord
  • Claartje Visser

   Dank je wel! Ja, was spannend, maar de zenuwen wel waard 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hoi ik ben Claartje, trainer, communicatieadviseur en zakelijk tekenaar!

Met ruim 20 jaar ervaring in marketingcommunicatie, trainen en zakelijk tekenen snap ik wat maakt dat een boodschap binnenkomt en blijft hangen. En dat leer ik jou graag, zodat jij jouw verhaal kunt overbrengen aan zoveel mogelijk mensen! 

brainstormend team

 Schrijf je in voor mijn masterclass en leer hoe ook jij – als trainer, coach of auteur –zakelijk tekenen kunt inzetten voor het overbrengen van jouw boodschap!

Wanneer? Vrijdagochtend 6 september om 9:00 uur | Waar? Online | Kost da? Niks
(Wel schrijf je je hiermee in voor mijn nieuwsbrief. Maar ik spam je niet en uitschrijven kan ieder moment.)

P.S.: Er komt geen replay van de masterclass, tenzij je me er echt van kunt overtuigen dat je die wel gaat kijken 🙂

Na deze masterclass weet je:

 • Hoe krachtig tekeningen werken bij het overbrengen van kennis en informatie. 
 • Hoe je met zakelijk tekenen jouw boodschap versterkt.
 • Hoe je je als trainer, coach en auteur onderscheidt in de markt met zakelijk tekenen. 
 • Hoe zakelijk tekenen je ook je bedrijfsvoering verstevigt en versnelt.
 • Hoe zakelijk tekenen je helpt groeien en innoveren. 
 • Dat tekenen echt niet zo moeilijk is als je denkt. Ik help je tijdens deze masterclass namelijk de eerste tekendrempel over.

Lees hier verder!