Visual recording bij Imatech, een feestje!

26 nov 2023

Imatech had een feestje te vieren en nodigde daar mij en Roel Pot voor uit. Roel als avondvoorzitter om de avond van een Rotterdams tintje te voorzien. Mij als visual recorder of live tekenaar om de avond in tekening vast te leggen.

En dat was een feestje!

Van terugblik op het afgelopen jaar tot en met de kernwaarden van de organisatie en een blik op de toekomst. Alles kwam aan bod en aan mij de eer live op te tekenen wat er gezegd werd en gebeurde.

Van tevoren had ik wel het een en ander voorbereid, maar uiteindelijk liep de avond natuurlijk toch anders. Dat is en blijft het leuke en uitdagende van visual recorden: je weet nooit wat er gebeurt en moet ter plekke improviseren. Gelukkig ging mijn uitprobeersel op karton, met verschillende nieuwe stiften, wel precies zoals ik had gehoopt.

Dat leidde uiteindelijk tot deze 4 meter lange visual recording op cardboaard platen, waar ik toch best trots op ben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claartje blij door zakelijk tekenen

Hoi ik ben Claartje, communicatie expert turned zakelijk tekenaar!

Met ruim 15 jaar ervaring in marketing, arbeidsmarkt- en interne communicatie snap ik waarom visie, missie, doelstellingen en strategieën vaak te ver van de werkvloer af staan. Met mijn (zakelijke) tekeningen sla ik de hoognodige brug!

gratis-ebook-zakelijk-tekenen

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief vol met tips over verbinding creëren binnen je team en ontvang direct mijn e-book!

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Hoe tekenen werkt voor verbinding in je team.
  • Waarom je draagvlak mist als je geen gebruik maakt van visuele communicatie.
  • Wanneer tekenen werkt (en wanneer niet)
  • Wat je als eerste kunt tekenen om de verbinding in je team te vergroten.
  • Hoe je een goede, heldere tekening maakt.

Spoiler alert: je hoeft NIET te kunnen tekenen).

Lees hier verder!