Incompany workshop Zakelijk Tekenen

Geef je boodschap meer kracht met tekeningen!

Zakelijk tekenen helpt om de boodschap "voor je te zien"

Leer zakelijk tekenen en creëer meer verbinding

Heb je iets te vertellen en wil je dat jouw boodschap goed begrepen wordt door je team? En wil je andersom laten zien dat je jouw team goed begrijpt? Zoek je een efficiënte manier om samen te werken aan jullie verhaal? Leer dan zakelijk tekenen en geef je boodschap meer kracht met tekeningen. Onze hersenen verwerken beeld nu eenmaal veel sneller dan tekst. En de generaties van de toekomst zijn meer dan ooit gewend in beeld te denken.

Het resultaat?

Dikke documenten die niemand leest zijn verleden tijd. Je verhaal krijgt meer kleur (letterlijk en figuurlijk), mensen kunnen het voor zich zien en invoelen. Waardoor het blijft hangen. Je wordt gezien en gehoord. En tegelijkertijd kun je met jouw tekeningen laten zien dat je jouw mensen ziet en hoort. Dat zorgt voor meer begrip van het grotere geheel, betere processen en betere samenwerking. En dat zorgt weer voor meer verbinding en meer werkplezier.

Workshop Zakelijk Tekenen Rotterdam

Lijkt zakelijk tekenen jou gaaf, maar denk je dat je het niet kunt?

Claartje blij door zakelijk tekenen
“Gaaf, maar ik kan echt niet tekenen.” Ik hoor het je zeggen en ik begrijp die gedachte. Maar echt, je hoeft niet briljant te kunnen tekenen om aan de slag te gaan met zakelijk tekenen. Kun jij een cirkel tekenen? Een vierkant? Een driehoek en een rechthoek? Een rechte lijn en een kromme? Ja toch? Top. Dan leer ik je op een andere manier naar de wereld kijken, zodat je met simpele vormen, eenvoudige tekeningen toch je boodschap krachtig overbrengt. En dan kunnen eindelijk die dikke, wollige en documenten de deur uit. Yes! Doe je mee?  
zakelijk-tekenen-quoteteken

Ilse van der List, administratie MKB & ZZP, Numbers & Nature

Wa kos’da en wat krijg ik dan precies?

Deze workshop kost € 1.497 voor een dag (ex btw en reiskosten) voor een dag. Per deelnemer betaal je € 15 aan tekenmaterialen.

Heb je minder tijd of speciale wensen? Laat het weten, dan maak ik een workshop en offerte op maat voor jou en je team.

Dit is allemaal inbegrepen:

  • Verrassende oefeningen en tekenopdrachten waarmee je direct aan de slag gaat met de inhoud. En nee, je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop. Echt. Niet. Dat leer je die dag.
  • Een goodybag met mooie materialen om mee te werken tijdens de workshop en daarna.
  • Inspiratie én de vaardigheden om zakelijk tekenen direct in te zetten, bijvoorbeeld voorafgaand aan, tijdens en na afloop van overleggen, in presentaties en verslagen, en andere communicatie. 
Je team visueel aan de muur!
zakelijk-tekenen-quoteteken

Mélanie van den Haak, communicatieadviseur en tekstschrijver, Texcellent

Claartje van Tiel-Visser

En, gaan we samen tekenen?

Zijn jullie klaar met miscommunicatie, onleesbare documenten en willen jullie je boodschap echt kracht meegeven?

Plan vandaag nog een incompany workshop Zakelijk tekenen!

Yes, ik wil een incompany workshop zakelijk tekenen voor mijn team!