Workshop Zakelijk Tekenen (open inschrijving)

Geef je boodschap meer kracht met tekeningen!

Zakelijk tekenen helpt om de boodschap "voor je te zien"

Leer zakelijk tekenen en creëer meer verbinding

Heb je iets te vertellen en wil je dat jouw boodschap goed begrepen wordt door je team? En wil je andersom laten zien dat je jouw team goed begrijpt? Zoek je een efficiënte manier om samen te werken aan jullie verhaal? Leer dan zakelijk tekenen en geef je boodschap meer kracht met tekeningen. Onze hersenen verwerken beeld nu eenmaal veel sneller dan tekst. En de generaties van de toekomst zijn meer dan ooit gewend in beeld te denken.

Het resultaat?

Dikke documenten die niemand leest zijn verleden tijd. Je verhaal krijgt meer kleur (letterlijk en figuurlijk), mensen kunnen het voor zich zien en invoelen. Waardoor het blijft hangen. Je wordt gezien en gehoord. En tegelijkertijd kun je met jouw tekeningen laten zien dat je jouw mensen ziet en hoort. Dat zorgt voor meer begrip van het grotere geheel, betere processen en betere samenwerking. En dat zorgt weer voor meer verbinding en meer werkplezier.

Je team visueel aan de muur!
Claartje blij door zakelijk tekenen

Wil je graag zakelijk tekenen, maar denk je dat je het niet kunt?

“Gaaf, maar ik kan echt niet tekenen.” Ik hoor het je zeggen en ik begrijp die gedachte. Maar echt, je hoeft niet briljant te kunnen tekenen om aan de slag te gaan met zakelijk tekenen. Kun jij een cirkel tekenen? Een vierkant? Een driehoek en een rechthoek? Een rechte lijn en een kromme? Ja toch? Top. Dan leer ik je op een andere manier naar de wereld kijken, zodat je met simpele vormen, eenvoudige tekeningen toch je boodschap krachtig overbrengt.

En dan kunnen eindelijk die dikke, wollige en documenten de deur uit. Yes! Doe je mee?

 

Wa kos’da en wat krijg ik dan precies?

Deze workshop kost € 399,-  excl. btw per persoon.
Plus een tripje naar de mooiste stad van Nederland (Rotterdam dus) en een dag van je tijd (9:30 -16:30 uur).

Dit is allemaal inbegrepen:

  • Een workshop van een dag met maximaal 8 deelnemers op een inspirerende locatie. Met minder dan 4 deelnemers, kijk ik of er interesse is voor een online workshop.
  • Een huiswerkopdracht vooraf, waardoor je bij de start van de workshop alvast ‘aan’ staat.
  • Verrassende oefeningen en tekenopdrachten waarmee je direct aan de slag gaat met de inhoud zoals je die hiernaast ziet staan. En nee, je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop. Echt. Niet. Dat leer je gaandeweg.
  • Een goodybag met mooie materialen om mee te werken tijdens de workshop en daarna.
  • Inspiratie én de vaardigheden om zakelijk tekenen direct in te zetten, bijvoorbeeld voorafgaand aan, tijdens en na afloop van overleggen, in presentaties en verslagen, en andere communicatie. 
Je team visueel aan de muur!

Content met relevante beelden krijgt 94% meer aandacht dan alleen tekst

Claartje van Tiel-Visser

Wat zeg je er van, gaan we samen tekenen?

Ben je klaar met het maken van onleesbare documenten en wil je jouw communicatie echt kracht meegeven? Schrijf je dan in voor mijn workshop Zakelijk Tekenen op vrijdag 19 mei 2023 van 9:30 – 16:30 uur in Rotterdam.

Nog 3 plekken beschikbaar!